Kaya Scodelario a Lyndsy Fonseca přijali scénář k Hunger Games

28.10.2010 14:09

Kdo bude hrát dívku v ohni? I v této prozatím rané fázi castingu k nadcházející filmové adaptaci Hunger Games se již začínají objevovat některá jména v souvislosti s velmi žádanou hlavní rolí - Katniss Everdeenovou. Fanoušci nabízejí Kayu Scodelariu, která zřejmě napsala na Twitter, že dostala "určitý scénař pro film založený na knize," a odkazovala na Suzanne Collinsovou jako autorku scénaře. Tweety byly později odstraněny, ale print screen můžete nalézt - Zde. Kromě toho, Lyndsy Fonseca z Kick-Ass a Nikity řekla NextMovie na Comic Conu v New Yorku, že jí byl také poslán scénář. Kupodivu neřekla své obvyklé: "Zeptejte se později znovu"- což znamená, že pravděpodobně právě mezi těmito dvěma herečkami bude probíhat hlavní souboj o roli.

 

 

S výjimkou... existují pověsti, že o roli usiluje také Chloe Moretzová, ačkoliv věkové rozmezí mezi potenciální Katniss se klade od 13 až do 23. Je zřejmé, že než zjistíme, kdo si s konečnou platností zahraje hlavní hrdinku Hunger Games, čeká nás ještě dlouhá cesta. Moretzová je příliš mladá? Fonseca příliš stará? A Scodelario tak akorát? Všechny tři doufají, že kurzy budou v jejich prospěch, ale Katniss může být jen jedna. Kterou by jste ve filmu chtěli vy?

Můj názor: Já osobně si opravdu nejsem jistá. Asi bych nechtěla Chloe Moretzovou, protože mi na tu roli přijde až moc mladá a nehodí se mi ani vzhledově. Váhám mezi Kayou Scodelario a Lyndsy Fonseco. Poslední dobou bych asi byla raději za Kayu Scodelario, ale myslím, že i Lyndsy Fonseca by byla skvělá!

Source

 

Zpět

Diskusní téma: Kaya Scodelario a Lyndsy Fonseca přijali scénář k Hunger Games

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

But there are much worse games to play.